Skal du bruge Mødebooking? så læs her

Mødebooking

Hvad er det præcis mødebooking går ud? Helt konkret kan man sige, at det går ud på at ringe rundt til enten privat personer eller også til virksomheder. Der skal man så sørge for at få booket et møde, hvor man kan tale om forretning. Det lyder jo sådan set meget enkelt, men det er det desværre ikke altid. Det er jo naturligvis langt fra alle som man får i røret, som faktisk har interesse i at komme ind til et forretningsmøde. Det er derfor vigtigt, at man prøver så vidt muligt kun at ringe til de allermest relevante kontakter. De skal være relevante for jer, men de skal også føle at I kan være relevante for dem, da de ellers ikke gider at sætte tid af til at mødes med jer.

Gode råd til mødebooking

Det er klart en fordel hvis man har et manuskript ved hånden når man laver mødebooking. Det betyder ikke at man absolut skal følge det punkt til punkt, men det er enormt rart at have noget, som man kan falde tilbage på, hvis man føler at samtalen ikke går som man ønsker at den skulle gå. Desuden skal man også have en god tålmodighed, da det altså i langt de fleste tilfælde vil kræve en længere samtale før man kan få et møde i hus. Og så er det også vigtigt, at man rent faktisk lytter til hvad modparten har at sige, da man på den måde bedre kan komme med en relevant respons.
Hvis man husker disse små råd, så vil man med garanti få en bedre oplevelse når man laver mødebooking. Det er et krævende job, men det er samtidig også et meget spændende job – især hvis man kan lide at tale og lytte til andre.