Dødsbo købes og ryddes hurtigt og smertefrit

Når der sker dødsfald i familien er det ikke altid man som pårørende har overskud eller lyst til at gennemgå et hjem, man har kommet meget i, eller har et særligt tilhørsforhold til, overalt i Danmark findes der virksomheder, der opkøber og rydder dødsboer hurtigt og med stor respekt for både den afdøde og de pårørende i familien. Når et dødsbo købes kræver det, at en eller flere fra virksomheden kommer ud og foretager en vurdering af dødsboet, dette sker til dels på baggrund af deres erfaring inden for branchen samt ekspertise inden for salg af eksempelvis antikke møbler og genstande til auktionshuse og genbrugsbutikker.

Du kan fralægge dig ansvaret når et dødsbo købes.

Er der ubrugelige genstande, eksempelvis ødelagte keramiske figurer, gammelt sengetøj etc. vil dette samt eventuelt andet affald afskaffes på en miljørigtig måde uden du som pårørende behøver at løfte en finger, eller bruge din energi og overskud på at spekulere over dette. Inden du sælger et dødsbo videre bør du hente de ting, der har affektionsværdi for dig, når et dødsbo købes, er det nemlig med alt indbo, dog vil personlige genstande som familiealbums, fødselsattester og andre personlige papirer dog blive overdraget til dig som sælger, hvis du ønsker det.

Når et dødsbo købes kan du komme videre.

Der er en masse følelser og minder i spil, når et dødsbo skal ryddes, det er ikke let og kan være utrolig smertefuldt for de involverede. Når et dødsbo købes af en professionel virksomhed kan du koncentrere dig om at bearbejde de følelser, der rører sig i dig og resten af din familie. Det kræver meget af mennesker, når personlige ejendele skal gennemgås og hver enkel ting vurderes om den skal i gemme- eller smid ud-bunken, man har lyst til at gemme det hele.