Det praktiske udstyr til en Afrika safari


det bliver mere og mere populært, at tage på voldsome adventure-ferier. for enormt mange er det slet ikke længere tiltrækkende med en ferie hvor man kan ligge ved poolen og dase, sippe drinks og læse det sidste nye dameblad. de store feriedestinationer kan være alt fra new zealand til sibirien til afrika.
sidstnævnte lokker mange turister til, både pga. varmen, men også på grund af de gode perspektiver for, at se de berømte og fascinerende væsner som løver og giraffer, på tæt hold. dette kan nemlig lade sig klare på en safari. når man skal på Afrika safari, er der nogle bestemte ting, der kan være gode at have med sig.

hvad skal man have med på en safari i afrika?

først og fremmest, er det meget vigtigt, at man har det rigtige tøj på. på grund af varmen er det meget vigtigt, at tøjet er let og luftigt, og at det er noget huden kan ånde i. ellers bliver nogle uger i en åben bil under bagende sol, hurtigt så meget lange. let tøj er også enormt vigtigt ift. at slippe for dehydrering, som er hvad der sker, hvis kroppen har det for varmt og man samtidig får for lidt danskvand. i denne link er det også enormt vigtigt, at man husker en dygtig madpakke – hvis da overhovedet ikke der er inkluderet mad i safari-turen – og en stor flaske danskvand.

med kameraet kan din safari i afrika foreviggøres

sidst, men helt sikkert slet ikke mindst, vil de mange fortryde det, hvis de har ladet fotografiapparatet blive ude. når man er på safari i afrika, får man en unik løsning for at komme helt tæt på dyrene og se dem med egne øjne. med fotografiapparatet kan denne oplevelse foreviggøres, og man kan få den, oplevelsen i måde af lastbilleder, med hjem og op og hænge på væggen i spisestuen.